Gyors arcpakolások házilag

Pár arcpakolást hoztam, amit nagyon egyszerűen elkészíthettek otthon!:) 

Kiwis arcpakolás: Csak 1 db kiwire és 1,5 ek. mézre lesz szükséged. Hámozd meg a kiwit majd zúzd össze  a mézzel. Ezt a masszát kend fel az arcodra és pár perc elteltével öblítsd le.Frissít és tisztít.

Almás arcpakolás: Szintén egy nagyon egyszerű arcpakolás, nem lesz másra szükséged, csak 1 db almára és 2 ek mézre. Az almát hámozd meg, magozd ki és szeleteld fel, majd jól turmixold össze a 2 ek. mézzel. A kapott krémet hagyd az arcodon 15-20 percig majd mosd le. Gyorsan szebbé varázsolja a fakó fáradt bőrt, és vitaminokkal táplálja azt.

Uborkás arcpakolás: Daráljunk le vagy reszeljünk le vékonyra egy fél kiló kígyóuborkát, majd keverjük össze két ek. túróval. Az így kapott pakolást óvatosan vigyük fel bőrünkre, és hagyjuk hatni kb. 15 percig. Ezután mossuk le langyos vízzel. Szinte pillanatok alatt feszessé és simává varázsolja bőrünket.

Görögdinnyés arcpakolás: Egy szelet görögdinnyét magozz ki, majd nyomkodd össze villával és keverj hozzá 2 ek. mézet. Kend fel az arcodra és hagyd rajta míg meg nem szárad, ezután most le. Napégés ellen is használhatod, nyugtató hatással van a bőrre. Mélyen hidratál, és felfrissíti a szürke, megfáradt arcbőrt.

dinnye_kiwi.jpg